Massage
Integrale massage
Integrale massage is een natuurlijke massage waardoor lichaam en geest tot ontspanning komen. Wat een massage kan doen is dat de aanraking ervan rust geeft. Het ontspant, heelt en brengt mensen in contact met zichzelf. Lichaam en geest komen in balans. Een massage die met aandacht voor de persoon wordt gegeven. De massage die ik geef bestaat uit een combinatie van vijf massagevormen.
Klassieke massage
Strijkingen en knedingen ontspanningen van het lichaam als geheel. Hierdoor komen spieren, weefsels, gewrichten en energie in balans.
new-energy-massagepraktijk-vorden-hermien-maalderink-07
new-energy-massagepraktijk-vorden-hermien-maalderink-09
new-energy-massagepraktijk-vorden-hermien-maalderink-11
new-energy-massagepraktijk-vorden-hermien-maalderink-20
Dynamische massage
Ritmisch schudden en pulsen voor diepere ontspanning. Ondersteunt het proces van loslaten en werkt stabiliserend op de balans tussen lichaam en geest.
Yoga massage
Stretchen en drukpunten geeft ruimte aan de spieren en gewrichten. Vastgezette energie kan hierdoor weer doorstromen.

Je sluit je ogen, muziek op de achtergrond en brandende kaarsen
Pure ontspanning

Bindweefsel massage
Een diepere druk om ruimte te bieden aan diepere spanningen en emoties, zoals verdriet dat vastzit of boosheid. Vervolgens kan dit worden losgelaten en is er plaats voor ontspanning en herstel.
Energetische massage
Stille aanraking en energetische massage helpen bij het loslaten van blokkades. Deze vorm stimuleert de doorstroming van energie in het lichaam en zorgt voor contact met het innerlijk gevoel.